Industriasii care au ridicat Romania moderna si biografiile lor controversate PDF

Coperta Carte Industriasii care au ridicat Romania moderna si biografiile lor controversate

Iti doresti sa citesti cartea Industriasii care au ridicat Romania moderna si biografiile lor controversate publicata de editura Integral? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Industriasii care au ridicat Romania moderna si biografiile lor controversate de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Industriasii care au ridicat Romania moderna si biografiile lor controversate

Fara a fi neaparat niste sfinti – dimpotriva, chiar, povestile lor de viata avand episoade cat se poate de discutabile – acesti antreprenori romani de acum un secol se numara printre industriasii si oamenii de afaceri care, efectiv, au schimbat fata Romaniei, conducand-o catre modernitate. Istoria, insa, a fost teribil de nedreapta cu ei, rezervandu-le finaluri tragice – exil, saracie lucie, persecutii politice, infarct sau inchisoare, o lunga perioada numele lor fiind sters, la propriu, de pe frontonul edificiilor pe care le inaltasera inainte vreme…Dumitru Marinescu-Bragadiru, cel mai mare berar roman din istorie De la Husi in New Jersey, calatoria „”locomotivei industriei romanesti”” – Nicolae Malaxa Max Auschnitt, peste timp – intre partidele de poker cu Carol al II-lea si… palatul poleit cu aur al lui Gigi Becali Sfarsitul tragic al lui Dumitru Mociornita – „”Regele Pantofilor”” de altadata Banateanul Jacob Muschong si milioanele facute din caramizi, care au dus la infarctul unui barbat in putere Ion Gigurtu si povestea secreta a Societatii „”Mica”” si a aurului romanesc in perioada interbelica Cum a ajuns cersetor Barbu Druga, milionarul oltean de la Cetate si proprietarul celei mai performante mori din Europa Rasariteana…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.