Indrazneste sa iubesti PDF

Coperta Carte Indrazneste sa iubesti

Iti doresti sa citesti cartea Indrazneste sa iubesti publicata de editura Lira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Indrazneste sa iubesti chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Indrazneste sa iubesti

Cand vine vorba de familie, Ian Dare da totul, dar in relatii abia daca ofera minimum. Asta pana cand o privire aruncata senzualei Riley Taylor ii starneste instinctele de dominare si de protectie. Va face tot ce-i sta in puteri pentru a o avea… Si reuseste. Dar o relatie cu Riley presupune sa aiba de-a face cu fratele lui vitreg, care reprezinta o amintire permanenta a durerii pe care ar prefera sa o uite. Independenta si intotdeauna stapana pe situatie, Riley Taylor isi alege cu grija barbatii cand vine vorba de o relatie, evitandu-i in special pe cei dominatori. Dar curand il intalneste pe charismaticul miliardar Ian Dare, care transforma un simplu sarut intr-un asalt cu toate fortele asupra simturilor ei. Desi pentru Riley o relatie amoroasa nu a fost niciodata o prioritate, iar Ian si-a pus in gand sa nu se lase subjugat de o femeie, cei doi isi dau seama ca au mai multe lucruri in comun decat si-au imaginat vreodata. Dar pentru a putea avea si un viitor impreuna, Ian trebuie sa-si infrunte un trecut pe care l-ar dori uitat. Iar acesta e un lucru pe care nu indrazneste sa-l faca – nici macar pentru dragoste….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.