Indragostit de lume. Calatoria unui calugar buddhist pe taramurile dintre viata si moarte PDF

  Coperta Carte Indragostit de lume. Calatoria unui calugar buddhist pe taramurile dintre viata si moarte

  Iti doresti sa citesti cartea Indragostit de lume. Calatoria unui calugar buddhist pe taramurile dintre viata si moarte scrisa de Yongeny Mingyur Rinpoche, Helen Tworkov si publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Indragostit de lume. Calatoria unui calugar buddhist pe taramurile dintre viata si moarte chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Indragostit de lume. Calatoria unui calugar buddhist pe taramurile dintre viata si moarte

  La treizeci si sase de ani, Yongey Mingyur Rinpoche este staretul a trei manastiri, autor de bestselleruri si maestru de meditatie buddhista tibetana, iubit de discipolii sai din intreaga lume. Dar, intr-o noapte de vara a anului 2011, lasa tot si isi paraseste manastirea din Bodh Gaya fara sa spuna nimanui, doar cu roba de pe el si cu cateva rupii in buzunar. Aceasta este povestea unei calatorii neobisnuite, confesiunea sincera a unui calugar buddhist care alege sa renunte la statutul sau religios si la confortul unei vieti privilegiate, pentru a se pune la incercare traind de azi pe maine ca cersetor, urmand astfel stravechea traditie indiana a yoghinilor ratacitori. Reflectand asupra experientelor care l-au marcat, dezvaluindu-i cititorului gandurile si trairile sale cele mai intime, dar si practicile contemplative care l-au sustinut pe parcursul celor patru ani si jumatate de pribegie, Yongey Mingyur Rinpoche ne ofera invataturi pretioase, aratandu-ne cum putem transforma dificultatile in sanse si cum indepartarea de lucrurile familiare ne poate apropia, in cele din urma, de ceea ce suntem cu adevarat….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Indragostit de lume. Calatoria unui calugar buddhist pe taramurile dintre viata si moarte este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.