Incursiuni in istoria politica si intelectuala a secolului XX PDF

Coperta Carte Incursiuni in istoria politica si intelectuala a secolului XX

Iti doresti sa citesti cartea Incursiuni in istoria politica si intelectuala a secolului XX publicata de editura Adenium? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Incursiuni in istoria politica si intelectuala a secolului XX de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Incursiuni in istoria politica si intelectuala a secolului XX

Volumul urmareste cateva realitati ideologice, teoretice si politice de mare referinta pentru istoria recenta si contemporana, ale caror repercusiuni vor fi resimtite mult timp de acum inainte. Este vorba despre aparitia si disparitia leninismului, evolutia conservatorismului si a eurasianismului, precum si a proiectului comunitar european. Lucrarea ofera de asemenea cateva portrete intelectuale ale unor lideri sovietici importanti, cum ar fi Trotki, Stalin si Hrusciov….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.