Inconjurat de psihopati. Sau cum sa nu mai fii exploatat de altii PDF

  Coperta Carte Inconjurat de psihopati. Sau cum sa nu mai fii exploatat de altii

  Iti doresti sa citesti cartea Inconjurat de psihopati. Sau cum sa nu mai fii exploatat de altii scrisa de Thomas Erikson si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Inconjurat de psihopati. Sau cum sa nu mai fii exploatat de altii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Inconjurat de psihopati. Sau cum sa nu mai fii exploatat de altii

  BESTSELLER INTERNATIONAL. Unii oameni sunt exceptional de manipulatori. Pot convinge pe oricine de orice si pot atrage prin sarmul lor. Le place sa ii controleze pe altii si vor face tot ce le sta in putere sa obtina ce vor. Suna cunoscut? Vestea proasta este ca nu poti scapa de ei. Dar iata si vestea buna: ii poti bate cu armele lor. Dupa ce ne-a prezentat trasaturile bune si rele ale diferitelor tipuri de personalitate (Rosu, Albastru, Verde si Galben) in bestsellerul sau international Inconjurat de idioti , expertul suedez in comportament Thomas Erikson ne va arata acum in ce fel propriile slabiciuni si trasaturi de personalitate pot fi exploatate de altii si cum ii poti opri sa o mai faca. Afland mai multe despre tipul tau de personalitate si despre cum functionezi, vei putea sa intelegi comportamentele manipulative ale oricarui psihopat si sa te feresti de tentativele acestuia de a-ti provoca haos in viata. Inteligenta, antrenanta si plina de informatii, aceasta carte va va da tot ce aveti nevoie pentru a va descurca cu cei mai abili manipulatori si a identifica psihopatii care va populeaza viata… inainte de a fi prea tarziu! „ Un ghid pentru respingerea manipulatorilor psihologici… Sfaturi extrem de sincere si usor de aplicat despre importanta faptului de a fi vigilent. “ ( Kirkus Reviews ) „ Acest indrumar usor de citit va calma fricile, inarmand cititorii cu tactici practice de a combate strategiile psihopatilor. Adultii, fie ca sunt la serviciu sau acasa, vor beneficia de pe urma sfaturilor lui Erikson despre cum sa recunoasca si sa inteleaga diferitele comportamente, dar si despre cum sa recunoasca semnalele de alarma in toate tipurile de relatii. “ ( Booklist ) THOMAS ERIKSON este expert suedez in comportament, speaker extrem de activ si autor de bestselleruri. In ultimii 18 ani a calatorit prin toata Europa, tinand discursuri si seminare in suedeza si in engleza directorilor si managerilor dintr-o gama larga de companii, incluzand IKEA, Coca-Cola, Microsoft, Volvo si KIA Motors. Inconjurat de idioti a fost bestseller in Suedia de la prima sa editie, din 2014. S-a vandut in peste 3 milioane de exemplare in intreaga lume, din care aproape un milion doar in Suedia, si a fost tradus in 42 de limbi. Pentru mai multe informatii despre autor si cartile sale, vizitati www.thomaserikson.com….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Inconjurat de psihopati. Sau cum sa nu mai fii exploatat de altii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.