Inapoi la serviciu. Dupa concediul de maternitate PDF

Coperta Carte Inapoi la serviciu. Dupa concediul de maternitate

Iti doresti sa citesti cartea Inapoi la serviciu. Dupa concediul de maternitate publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Inapoi la serviciu. Dupa concediul de maternitate chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Inapoi la serviciu. Dupa concediul de maternitate

„Cel mai bun manual pentru mamele care vor sa se intoarca – si sa ramana in continuare – la serviciu dupa concediul de maternitate.”ANN MUKHERJEE, specialist in marketing la SC Johnson Cheryl Casone, reporter TV la canalul Fox Business si consultant in cariera, a scris acest ghid destinat mamelor care vor sa se intoarca la serviciu dupa concediul de maternitate, intervievand sute de femei dornice sa povesteasca despre reusitele si esecurile lor, dar si despre numeroasele greseli pe care le-au comis. Autoarea ofera mamelor solutii rapide, indiferent de stadiul in care se afla in procesul de reluare a activitatii. Cartea aceasta este ideala pentru orice mama care: se gandeste sa-si prelungeasca concediul de maternitate, fara a-si pierde persoanele de contact si echilibrul interior; incearca sa ramana la curent cu ceea ce se intampla in domeniul sau de activitate, chiar si atunci cand sta acasa cu cei mici; isi planifica intoarcerea la vechiul loc de munca dupa cresterea copiilor; se gandeste ce sa spuna la interviu cand o vor intreba despre pauzele pe care le are in CV; va cauta alternative creative in cazul in care nu se mai poate intoarce la fostul sau loc de munca; se lupta cu prejudecatile pe care le au oamenii fata de femeile cu copii. Multe dintre intamplarile prezentate in aceasta carte demonstreaza, printr-o strategie inteligenta si convingatoare, ca aproape toate mamele se pot intoarce cu succes la serviciu dupa concediul de maternitate. Intre timp, ele isi pot imbunatati nivelul de trai si isi pot reface imaginea de sine….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.