Inalta societate PDF

Coperta Carte Inalta societate

Iti doresti sa citesti cartea Inalta societate publicata de editura Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Inalta societate de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Inalta societate

„Astazi, cine are bani duce in general lipsa de stil, iar cine are stil duce in general lipsa de bani. Pe timpuri, snobismul indeplinea o anumita functie, cata vreme exponentii inaltei societati impuneau un stil care merita imitat. Dar in momentul in care membrii inaltei societati vizibile ofera exemple indoielnice sau se declara deschis adepti ai vulgaritatii, categoric snobismul isi pierde functia sa de refinare. Iar esecul definitiv al acestei atitudini de spirit dezvaluie poate mai mult decat ar fi de banuit […].Snobismul nu poate functiona fara modele, dar in ceea ce priveste bunul-gust si bunele maniere, modelele au disparut de mult si astfel snobismul isi traieste resemnat agonia.“ – Alexander von Schonburg…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.