In virtejul iubirii PDF

Coperta Carte In virtejul iubirii

Iti doresti sa citesti cartea In virtejul iubirii publicata de editura Miron? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea In virtejul iubirii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii In virtejul iubirii

Dirk Reynolds este un bodyguard incintator, un barbat puternic si fascinant, indragostit de masini puternice si motociclete de firma. Lumea lui este cu totul ravasita cind o cunoaste pe Megan, o roscata frumoasa, mama singura, care se indragosteste de el, dar care se teme sa nu tulbure existenta copilului ei de trei ani. Asa ca rupe aceasta relatie. Cind fiul ei este rapit, Megan i se adreseaza singurului barbat care stie ca i-l va aduce pe Charlie acasa. Pasiune romantica, erotism, dar si emotii dureroase, toate se regasesc in virtejul unei iubiri inflacarate….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.