In razboi PDF

Coperta Carte In razboi

Iti doresti sa citesti cartea In razboi publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea In razboi de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii In razboi

„” Dupa Tanase Scatiu, romancierul intra intr-un declin ce dureaza pana la sfarsitul carierei sale. In razboi debutase totusi promitator: conacul de la tara si casa boiereasca din oras, izolate de lumea din jur, erau pentru prima oara inlocuite de vibratia Bucurestiului si de agitatia multimii; in locul sentimentelor cuminti si previzibile, eroul romanului, Mihai Comanesteanu, incerca acum sfasieri erotice. Dar totul recade curand in ideologie: presupunerea ca Razboiul de Independenta ar fi putut provoca o renastere nationala de proportii plaseaza totul in neverosimil. Neverosimilul se accentueaza prin reintoarcerea fortata a actiunii la anul 1877, folosindu-se insa aceleasi personaje din primele doua romane, a caror actiune se desfasurase insa mult mai tarziu, in ultimii ani ai secolului al Xl X-lea. Prin toate detaliile, actiunea din Viata la tara si Tanase Scatiu se petrece spre finele secolului; actiunea celui de-al treilea roman din serie ne aduce insa la anul 1877! Cat priveste extinsa parte documentara din In razboi de care autorul era foarte mandru, ea mai degraba viciaza constructia in ansamblul ei, situand romanul la distanta enorma de Razboi si pace.”” – Mihai Zamfir…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.