In lumea Mediteranei PDF

Coperta Carte In lumea Mediteranei

Iti doresti sa citesti cartea In lumea Mediteranei publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea In lumea Mediteranei de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii In lumea Mediteranei

Martor si partas din frageda copilarie, al trudei popoarelor pe unde a vagabondat, Panait Istrati a purtat mereu in inima rana durerilor intalnite. De la treisprezece si pana la patruzeci de ani, scormoneste cu putere aceasta grozava mocirla, care e omenirea; sufera si se zbate, iubind pamantul si frumusetile sale; isi imparte punga si culcusul cu toti oropsitii din lume; aduna in sine, ca intr-un sac, experiente dureroase, pentru ca in ziua cand viata ii ingaduie sa i se auda glasul, totul sa se transforme intr-o simfonie a luptei impotriva egoismului si cruzimii din omenire.””Nu ma simt nascut ca sa inveselesc pe oameni, spunea referindu-se la scrisul sau, ci ca sa-i educ frateste, deoarece experienta vietii mele este una din cele mai generoase””….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.