In gradina mintii. Sa redescoperim natura in lumea moderna PDF

  Coperta Carte In gradina mintii. Sa redescoperim natura in lumea moderna

  Iti doresti sa citesti cartea In gradina mintii. Sa redescoperim natura in lumea moderna scrisa de Sue Stuart Smith si publicata de editura Lifestyle Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea In gradina mintii. Sa redescoperim natura in lumea moderna chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii In gradina mintii. Sa redescoperim natura in lumea moderna

  Cum ar putea gradinaritul sa ne elibereze de stres si sa ne ajute sa ne ingrijim de sanatatea noastra mintala? Ce se afla in spatele puterii revigorante a lumii naturale? Combinand in mod stralucit neurostiinta contemporana, psihanaliza si arta povestirii, In gradina mintii, o carte tradusa deja in 15 limbi, investigheaza magia pe care multi gradinari o cunosc de mult timp – lucrul cu natura ne poate transforma in mod radical sanatatea, starea de bine si increderea de sine. Pasiunea autoarei pentru horticultura s-a dezvoltat pe parcursul formarii ei in psihanaliza. Pentru a ne convinge de faptul ca ingrijirea unei gradini ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, Sue Stuart-Smith apeleaza la exemple edificatoare, cum ar fi intoarcerea bunicului sau din Primul Razboi Mondial, obsesia lui Freud pentru flori, studii de caz ale pacientilor ei si programele de gradinarit organizate in inchisoarea Rikers Island din New York. Esentiala si pragmatica, In gradina mintii este o carte pentru cei ce indragesc gradinaritul si lectura perfecta pentru cei care isi doresc o viata psihica mai sanatoasa….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca In gradina mintii. Sa redescoperim natura in lumea moderna este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.