In cautarea victimelor comunismului PDF

Coperta Carte In cautarea victimelor comunismului

Iti doresti sa citesti cartea In cautarea victimelor comunismului publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea In cautarea victimelor comunismului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii In cautarea victimelor comunismului

„Marius Oprea este un arheolog unic in felul sau. Disident al epocii Ceausescu si fondator al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, el «cerne» Romania in cautarea istoriei care nu se uita, dar care, de decenii, este trecuta sub tacere, a martorilor care astazi sunt din ce in ce mai putini.“ – vaticaninsider. la stampa. it„Marius Oprea a avut curajul, asumandu-si un risc deloc neglijabil pentru el si familia lui, sa descalceasca modul in care Securitatea, privatizandu-se, si-a intins tentaculele pana in cele mai ascunse cotloane ale puterii.“ – Dennis Deletant„Scrisa intr-un stil jurnalistic, cartea lui Guido Barella, alcatuita dintr-un colaj de interviuri si marturisiri ale lui Marius Oprea si ale colaboratorilor sai, este un tablou sugestiv al regimului Ceausescu, definit mai ales prin represiunea care insemna executii sumare, gropi comune, inchisori politice, familii santajate permanent, o politie politica amenintand iminent, fara mila – o imagine care si astazi a ramas intiparita in mentalul colectiv.“ – Luca Menichett…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.