In boxa acuzatilor PDF

Coperta Carte In boxa acuzatilor

Iti doresti sa citesti cartea In boxa acuzatilor publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea In boxa acuzatilor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii In boxa acuzatilor

Actiunea se desfasoara in Anglia, la Bristol, unde doctorul Geoffrey Quinn este arestat sub acuzatia ca si-ar fi ucis sotia si cei doi copii. Angajata sa il apere, Alison nu pare prea convinsa de nevinovatia lui. Cu atat mai mult cu cat Quinn o minte ori refuza sa lamureasca anumite aspecte din trecutul sau. Investigatiile avocatei ajung in zona unor oameni cu multi bani, extrem de violenti, implicati in afaceri murdare: proxenetism, droguri, trafic de arme si fraude bancare. Cineva incearca sa o omoare, punandu-i o bomba in masina. Dar Alison, o personalitate puternica, este ferm hotarata sa-si salveze clientul. Ea se straduieste din rasputeri sa patrunda in trecutul doctorului pentru a descoperi daca este vorba de o inscenare sau de o razbunare personala. Procesul lui Quinn se apropie si sansele sale de scapare nu se intrevad… Totusi, ceva se intampla… Iar finalul este naucitor !…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.