Impresie falsa PDF

Coperta Carte Impresie falsa

Iti doresti sa citesti cartea Impresie falsa publicata de editura Vivaldi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Impresie falsa de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Impresie falsa

De ce este ucisa cu brutalitate o batrana aristocrata cu o noapte inainte de 11 septembrie 2001?De ce nu se arata surprins un bancher de succes din New York cand primeste urechea stanga a unei femei, cu posta de dimineata?De ce un renumit avocat din Manhattan lucreaza numai pentru un singur client, fara sa primeasca vreun onorariu?De ce o tanara experta in pictura impresionista fura o capodopera a lui Van Gogh, desi nu este hoata?Toate aceste intrebari si multe altele isi gasesc raspunsul in romanul Impresie falsa care il poarta pe cititor, cu sufletul la gura, de la New York la Londra, Bucuresti si Tokio si, in final, intr-un linistit sat englezesc, unde misterul picturii lui Van Gogh va fi dezlegat….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.