Impotriva culturii PDF

Coperta Carte Impotriva culturii

Iti doresti sa citesti cartea Impotriva culturii publicata de editura Imago Dei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Impotriva culturii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Impotriva culturii

In orice parte ne intoarcem privirea se duc lupte – casatorie traditionala versus casatorie intre homosexuali, dreptul la viata versus dreptul de a alege, libertate personala versus protectie guvernamentala. Aparent peste noapte, cultura a ajuns la punctul in care ceea ce este corect si gresit nu mai este evaluat de un adevar universal, ci de opinia populara. Si, in timp ce purtam discutii dificile despre homosexualitate, avort si libertate religioasa la locurile noastre de munca, in bisericile, scolile si familiile noastre, crestinii de pretutindeni isi pun aceeasi intrebare. In cartea Impotriva culturii, David Platt, autor al mai multor carti devenite bestsellere New York Times, le arata crestinilor cum sa ia o pozitie fata de chestiuni precum saracia, traficul de carne vie, casatoria, avortul, rasismul si libertatea religioasa si-i provoaca sa devina glasuri ferme si pline de pasiune pentru Cristos. Folosindu-se de experiente personale avute in intreaga lume, Platt le face crestinilor o chemare neapologetica, dar atragatoare de a-L urma cu credinciosie pe Cristos in lupta culturala intr-un mod care se va dovedi atat costisitor, cat si plin de satisfactii. A sosit clipa ca crestinii sa se ridice si sa transmita un mesaj evanghelic care este chiar mai radical decat chestiunile controversate ale zilelor noastre….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.