Imposibila uitare PDF

Coperta Carte Imposibila uitare

Iti doresti sa citesti cartea Imposibila uitare publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Imposibila uitare chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Imposibila uitare

Considerata una dintre cele mai mari scriitoare britanice contemporane, Josephine Cox evoca scene si personaje din trecut in povestiri captivante, de mare actualitate. Eroina cartii, Bridget Mulligan, desi are un sot fidel si tandru, continua sa fie obsedata de Harry, marea ei iubire. Si cand, in timpul unei furtuni de zapada, cei doi se adapostesc impreuna, vechea lor pasiune se reaprinde. Dupa noua luni de la acest episod se naste un copil. Sfisiata de remuscari, Bridget e hotarata sa-i spuna sotului adevarul, dar marturisirea ei va declansa o tragedie. O poveste emotionanta, in care despartirea, singuratatea, teama si momentele de deznadejde reprezinta pretul platit pentru o pasiune arzatoare ce nu a putut fi inabusita….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.