Imperiul I: O piatra de cer PDF

Coperta Carte Imperiul I: O piatra de cer

Iti doresti sa citesti cartea Imperiul I: O piatra de cer publicata de editura Paladin? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Imperiul I: O piatra de cer chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Imperiul I: O piatra de cer

Un singur pas il duce pe Joseph Schwartz dintr-un timp in altul, din 1949 in perioada primului Imperiu Galactic. Se afla tot pe Pamant, insa planeta e de nerecunoscut. Radioactivitatea a saracit solul si, pentru a economisi resursele, oamenii sunt eutanasiati la varsta de saizeci de ani. Pamantul este doar un bolovan, o piatra pe cer, dar locuitorii sau sustin cu incapatanare ca acesta este locul unde au aparut oamenii, care s-au raspandit apoi in toata galaxia. „”Vreme de cincizeci de ani, tonul aproape impersonal al lui Asimov a fost cel pe care l-au ascultat toate celelalte voci ale SF-ului… Se poate afirma intr-adevar ca i-a lipsit poezia, dar pentru cincizeci de ani, glasul lui a fost cel care a sunat cel mai mult a SF. Asimov a fost vocea implicita a science-fictionului.”” John Clute, The Encyclopedia Of Science Fiction…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.