Imparatia dulciurilor: bucuria copiilor PDF

Coperta Carte Imparatia dulciurilor: bucuria copiilor

Iti doresti sa citesti cartea Imparatia dulciurilor: bucuria copiilor publicata de editura Ecou Transilvan? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Imparatia dulciurilor: bucuria copiilor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Imparatia dulciurilor: bucuria copiilor

„Lumea copilariei reprezinta copilaria lumii spre care ne intoarcem ori de cate ori avem prilejul, pentru ca acolo se gasesc toate minunatiile care fac amintirile mai frumoase si mai… gustoase. Ana Hutanu intra intr-un joc fericit, cu propuneri, una mai delicioasa decat alta, prilejuind cititorilor de toate varstele sansa de a se apropia de tot ceea ce a fost mai frumos in copilarie si trebuie sa fie in continuare. Merita sa cititi aceasta carte ca pe o poveste fara sfarsit si sa incercati sa aduceti o bucurie celor mici.“- Cornel Udrea…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.