Imparateasa Lunii PDF

  Coperta Carte Imparateasa Lunii

  Iti doresti sa citesti cartea Imparateasa Lunii scrisa de Weina Dai Randel si publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Imparateasa Lunii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Imparateasa Lunii

  Povestea concubinei care a ajuns pe tronul Chinei Odata cu moartea imparatului, totul se schimba la palat. Mei, concubina imperiala e in sfarsit libera, iar Pheasant, iubitul ei, a devenit noul monarh. Desi crede ca toate visurile i se vor implini, tanara este silita sa o infrunte pe dusmana ei de moarte, Doamna Wang, puternica si imprevizibila sotie a lui Pheasant. Lupta dintre cele doua femei va decide nu doar viitorul lor, ci si pe al imperiului. Numai trecand peste toate obstacolele, Mei va reusi sa-si implineasca destinul si sa devina cea mai puternica femeie din istoria Chinei. „O lectura obligatorie pentru cititorii pasionati de romane istorice!”- Library Journal „O carte poetica si fascinanta…”- Kirkus Reviews „As fi vrut ca tata sa fie acolo, sa vada Cartea de aur a stirpei imperiale. Ar fi fost atat de mandru! In tomul acela fusesera trecute nu doar numele meu de familie, ci si numele lui, precum si numele stramosilor lui, cel al mamei si numele strabunilor acesteia. Astfel, el va fi recunoscut pentru totdeauna drept tata al unei imparatese. Acesta fusese visul lui, iar acum se implinea. Cand Tripitaka imi prezisese viitorul, cu douazeci si patru de ani in urma, nu crezusem cu adevarat ca aceasta zi o sa vina. Acum, la saptesprezece ani de la moartea tatei, ii indeplineam dorinta. Daca il voi visa vreodata, voi fi nespus de fericita sa ii spun ca nu am dat gres si ca mi-am tinut fagaduiala de a avea grija de familia mea.”…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Imparateasa Lunii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.