Imagini incadrate in istorie. Secolul lui Miklos Jancso PDF

Coperta Carte Imagini incadrate in istorie. Secolul lui Miklos Jancso

Iti doresti sa citesti cartea Imagini incadrate in istorie. Secolul lui Miklos Jancso publicata de editura Tact? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Imagini incadrate in istorie. Secolul lui Miklos Jancso chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Imagini incadrate in istorie. Secolul lui Miklos Jancso

Cartea de fata examineaza opera regizorului maghiar (de origine partial romana) Miklós Jancsó – creator, in anii ’60 si ’70, de forme cinematografice originale si greu confundabile, detinator, in aceeasi epoca, al unui statut de autor-vedeta in marile festivaluri de film. Prin examinarea operei lui Jancsó – multa vreme un artist angajat politic (de partea unei revolutii mondiale anticapitaliste si a regenerarii asa-numitului „socialism real” din statele Europei de Est) –, cartea isi propune, de asemenea, sa problematize niste idei (despre relatia esteticului cu ideologicul, despre auctorialitate, canon s. a.) care in prezent se bucura de autoritatea unor dogme in cultura cinematografica romaneasca. O carte de idei despre cinema, urmarite pana la inevitabilele lor determinari politico-istorice….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.