Iluminari pentru o noua era. Sa intelegem aceste vremuri zbuciumate PDF

  Coperta Carte Iluminari pentru o noua era. Sa intelegem aceste vremuri zbuciumate

  Iti doresti sa citesti cartea Iluminari pentru o noua era. Sa intelegem aceste vremuri zbuciumate scrisa de Suzanne Ward si publicata de editura For You? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Iluminari pentru o noua era. Sa intelegem aceste vremuri zbuciumate chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Iluminari pentru o noua era. Sa intelegem aceste vremuri zbuciumate

  „Aceasta carte nou publicata de Suzanne Ward, cu mesaje primite de la fiul ei, Matei, care se afla in Nirvana (numele corect al Raiului) inca de la moartea lui, survenita in 1980, cand avea doar 17 ani, este si mai emotionanta, mai inaltatoare si mai importanta decat am sperat! Inca o data ne sunt prezentate multe subiecte incitante, de la cum actioneaza rugaciunea pana la Copiii Indigo, centura de fotoni, ascensiunea Pamantului, cercurile din lanuri, trenele de condens, demascarea Rezervelor Federale, modificari ale ADN-ului, influente reptiliene, Iisus etc., iar aproximativ doua treimi din carte contin un dialog direct intre Dumnezeu si Suzanne, totul tinandu-ti atentia treaza, pe parcursul acestei carti colosale. Ce bucurie sa traim experienta intalnirii cu Dumnezeu, care vorbeste in termeni extrem de simpli, si, in acelasi timp, sa vedem ca Dumnezeu are un urias simt al umorului! De cand am citit aceasta carte, am inteles mult mai bine enorma diferenta dintre Dumnezeu si CREATOR. Sunt absolut sigur ca multi cititori vor fi surprinsi sa vada cat de etern si de PUTERNIC este darul pe care l-am primit de la CREATOR cel al liberului arbitru! Ce altceva mai e de spus, decat citeste aceasta carte, precum si celelalte Carti ale lui Matei. Atunci vei intelege de ce le-am plasat, cu toata sinceritatea, printre primele cele mai bune zece carti scrise vreodata pe Pamant! Totul este bine. Binecuvantati fie Suzanne Ward, Matei, voi toti, noi toti! Iti multumim, Doamne!”…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Iluminari pentru o noua era. Sa intelegem aceste vremuri zbuciumate este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.