Iepurasul Bobi si ursoaica Mimi PDF

Coperta Carte Iepurasul Bobi si ursoaica Mimi

Iti doresti sa citesti cartea Iepurasul Bobi si ursoaica Mimi publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Iepurasul Bobi si ursoaica Mimi chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Iepurasul Bobi si ursoaica Mimi

In fiecare dimineata, Bobi sarea din pat la ora sase fix, rontaia doi morcovi in timp ce citea ziarul, apoi spala vasele, dadea cu aspiratorul, stergea praful si uda muscata. Fericit, se aseza in fotoliu si admira casa care stralucea mereu de curatenie. In fiecare dimineata, Mimi dormea pana tarziu. Manca doua cornulete cu miere si bea ciocolata calda. Mai vorbea la telefon cu prietenele ei… Mai tragea un pui de somn…Oare Bobi si Mimi se vor putea imprieteni vreodata?Povestea unei prietenii de necrezut, care cu siguranta va aduce zambete pe chipurile micilor cititori….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.