Iarna lui Isidor PDF

  Coperta Carte Iarna lui Isidor

  Iti doresti sa citesti cartea Iarna lui Isidor scrisa de Veronica D. Niculescu si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Iarna lui Isidor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Iarna lui Isidor

  Romanul, care continua O vara cu Isidor, spune povestea condorului Isidor dupa ce a fost eliberat in Sinaia de prietena lui, Serena. Ce faci cind esti liber, dar ai ramas singur-singurel intr-un loc necunoscut, abia ai invatat sa zbori, esti mai degraba domestic decit salbatic, si mai vine si gerul? In iarna nesfirsita care-i sta in fata, Isidor trece prin multe aventuri si invata citeva lucruri esentiale pentru supravietuire – cum ar fi ca te poti descurca binisor in viata daca stii sa citesti sau ca prietenii sint importanti….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Iarna lui Isidor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.