Iarba luminii PDF

  Iarba luminii - Lu Tai

  Iti doresti sa citesti cartea Iarba luminii scrisa de Lu Tai? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Iarba luminii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Iarba luminii PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Iarba luminii

  Cel mai prolific autor roman de haiku revine cu o noua culegere de texte de acest gen centrate pe tema dialogului dintre plante si lumina. Iata cateva mostre:
   
  Parga luminii –

  in covata

  sub opait.

  Roua ierbii –

  libelula-nghetata

  in zbor.

  Un fluture –

  pe frunza

  doar umbra.

  Pe gat

  de lebada –

  harfa lunii.

  Salbatic trandafir –

  urma noptii

  pe frunze.

  La cosit –

  pe cer

  iarba luminii.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Iarba luminii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.