Iancu de Hunedoara si legenda fantanii din castel PDF de Simona Antonescu

  Coperta Carte Iancu de Hunedoara si legenda fantanii din castel

  Iti doresti sa citesti cartea Iancu de Hunedoara si legenda fantanii din castel? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea

  Descrierera cartii Iancu de Hunedoara si legenda fantanii din castel

  Titlu disponibil cu autograf; inca 43 exemplare disponibile. Iancu de Hunedoara si legenda fantanii din castel – Seria: Istoria povestita copiilor Istoria povestita copiilor este o serie de romane pentru copii menite sa-i familiarizeze cu istoria Romaniei Ce invata micii cititori: – Istoria se poate invata intr-un mod captivant, prin povesti fermecatoare – Istoria Romaniei e plina de personaje si lumi care merita descoperite – Cine au fost cei din neamul Corvinilor – De ce e important Iancu de Hunedoara in istoria Romaniei – Care au fost cruciadele impotriva Imperiului Otoman – Ce legende circula despre Cetatea de la Hunedoara si Castelul Corvinilor In acest episod decupat din istoria romanilor, aventurierii gemeni Ilinca si Calin se apropie prin magie de epoca unuia dintre marii reprezentanti ai neamului Corvinilor: Iancu de Hunedoara. In celalalt capat al firului povestii, aventurile ii conduc catre aflarea tainei atat de bine pastrate de bunicul lor. Alaturi de ei, vom citi cu nesat si vom afla lucruri noi si interesante despre legenda vechii cetati Hunedoara, despre Castelul Corvinilor cu cele opt turnuri de aparare, dar si, printre randuri, despre ultima mare curciada purtata de Europa impotriva Imperiului Otoman. Intr-unul dintre cele mai aventuroase romane din serie, copiii ii vor insoti pe cei doi gemeni in noua lor poveste si vor fi martorii vrajiti ai unor episoade, ai unei epoci si ai unor obiceiuri din istoria Romaniei, istorie imbracata de Simona Antonescu in haine captivante de poveste. Ce rol a jucat Iancu de Hunedoara in istoria Romaniei? Ce spun legendele despre cetatea Hunedoarei si castelul Corvinilor? Ce a insemnat Imperiul Otoman pentru Europa si tarile romane? Ilustratii de Alexia Udriste.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.