Hristos este plinatatea vietii PDF

Coperta Carte Hristos este plinatatea vietii

Iti doresti sa citesti cartea Hristos este plinatatea vietii publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Hristos este plinatatea vietii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Hristos este plinatatea vietii

Hristos este plinatatea vietii Pe data de 27 noiembrie 2013, Sfantul Sinod al Patriarhiei Ecumenice l-a trecut in mod oficial pe Batranul Porfirie din Kavsokalivia in randul sfintilor Bisericii Ortodoxe. Sfantul Porfirie, „”clarvazator, modest, smerit si inflacarat””, era plin de dragoste arzatoare pentru Hristos si semenii sai, iar fiecare ipostaza a vietii sale adeverea ceea ce marturisea el insusi cu atata ardoare, si anume ca Hristos este plinatatea vietii. Cu prezenta sa luminoasa, cuvintele sale inspirate si rugaciunea sa arzatoare, el a facut ca harul vietii traite in Hristos sa devina realitate pentru cei care veneau la el, transmitandu-le credinta, bucurie, putere, nadejde si constiinta adevaratului sens al vietii. Cuvintele sfantului consemnate in carte se refera la rugaciune, viata duhovniceasca, cresterea copiilor, boala si alte teme, oferind raspunsuri si deschizand un fagas in viata. In vremurile grele, de durere si apostazie, pe care le traim azi, Sfantul Porfirie din Kavsokalivia, cu atractia universala, permanenta pe care o exercita, se ofera pe sine si le apartine tuturor acelora care cauta adevaratul sens al vietii si-i cer ajutorul. Prin intermediul sfintelor sale rugaciuni, el se afla aproape de noi acum mai mult ca oricand, asa cum el insusi spunea: Cand Hristos ne uneste, nimic nu ne mai desparte. Cand am sa parasesc viata aceasta, va fi mai bine. Voi fi mai aproape de voi….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.