Hristos, contemporanul nostru PDF

  Coperta Carte Hristos, contemporanul nostru

  Iti doresti sa citesti cartea Hristos, contemporanul nostru scrisa de Vasile Mihoc si publicata de editura Agnos? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Hristos, contemporanul nostru chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Hristos, contemporanul nostru

  De-a lungul secolelor, atatea persoane cu nelinistea infinitului in suflete, transformate de iubirea divina, au consacrat propriile existente pentru cauza imparatiei lui Dumnezeu. Deja pe malurile Marii Galileii, multi s-au lasat cuceriti de unicitatea lui Iisus Hristos: erau in cautarea vindecarii trupului sau a sufletului si au fost atinsi de puterea harului Sau dumnezeiesc, necreat, fiintial si tamaduitor. Altii au fost „alesi” perswonal de Domnul Iisus si au devenit Apostolii Sai. De asemenea, gasim persoane, ca Maria Magdlaena si alte femei, care L-au urmat din proprie initiativa, doar din iubire, dar, asemenea ucenicului Ioan, au ocupat si ele un loc special in inima Sa. Arhim. Conf. Univ. DR. Teofan Mada…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Hristos, contemporanul nostru este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.