Hrana de zi cu zi. Intre sanatate deplina si sinucidere lenta PDF

Coperta Carte Hrana de zi cu zi. Intre sanatate deplina si sinucidere lenta

Iti doresti sa citesti cartea Hrana de zi cu zi. Intre sanatate deplina si sinucidere lenta publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Hrana de zi cu zi. Intre sanatate deplina si sinucidere lenta chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Hrana de zi cu zi. Intre sanatate deplina si sinucidere lenta

Partea I1. Ateroscleroza – boala milenara2. Ateroscleroza – boala arterelor3. Factori de risc aterosclerotici4. Patolalimentatia – placerea care ucide5. Norme pentru o alimentatie rationala6. Structura principalelor componente alimentare7. Patoalimentatia, factor capital de risc in bolile cardiovasculare8. Colesterolul9. Transportul colesterolulu din tesuturile periferice10. Dislipidemiile si ateroscleroza11. Hipertrigliceridemiile12. Depistarea hiperlipidemiilor13. Moduri de interpretare a rezultatelor14. Alte anomalii posibili15. Hipertrigliceridemia, factor de risc vascular16. Diagnosticarea hipertrigliceridemiilor17. Consumul de alcool si tabloul lipidic18. Contributia sindromului X metabolic la Boala Cardiovasculara Partea a II-a19. Notiuni de antiaterosclerotica20. Sfaturi practice pentru evitarea sau invingerea dislipidemiilor21. Particularitati ale regimuli alimentar in functie de tipul de hiperlipidemie22. Dieta si boala vasculara la copii23. Factori de risc aterogen la copii24. Notiuni de terapie medicamentoasa25. Supravegherea tratamentului26. Hipercolesterolemia la copii27. Reactiile adverse si contraindicatii28. Tratamentul hiperlipidemiilor Partea a III-a29. Cateva notiuni de profilaxie in bolile vasculare30. Bilant global de sanatate, testarea organismului31. Cateva dintre poruncile pentru prevenirea aterosclerozei si bolilor vasculare…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.