Hotii de frumusete. Editia 2015 PDF

Coperta Carte Hotii de frumusete. Editia 2015

Iti doresti sa citesti cartea Hotii de frumusete. Editia 2015 publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Hotii de frumusete. Editia 2015 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Hotii de frumusete. Editia 2015

„Uneori, totusi, intrezaream si la ea amprenta timpului. (…) Din pacate insa, renastea cat ai clipi din spasmul care o desfigurase si ma strivea din nou cu simetria ei, cu stralucirea ei, cu neinduplecata ei tinerete.“ – Pascal Bruckner Undeva, la granita dintre Franta si Elvetia, trei oameni pun la cale un complot impotriva frumusetii. Sa fie la mijloc doar izbucnirea halucinatorie a unei perversiuni sadice? Nici vorba. Avem de-a face cu o doctrina si aplicarea ei obstinanta: complotistii vad in frumusetea inegal distribuita o inechitate ce trebuie eliminata. O viziune de apocalips? Mai degraba un basm filosofic si in acelasi timp un thriller provocator ce dozeaza perfect suspansul, erotismul, teroarea. Pascal Bruckner stie sa insereze violenta anomaliei si cruzimea detaliului pervers intr-un discurs impecabil, inzestrat cu farmec si rigoare logica.„Exigentele privind tineretea, sanatatea si esteticul n-au fost nicicand atat de ridicate. E una dintre mostenirile faimosului slogan din ’68: Sa n-ai niciodata incredere in cineva care are peste 30 de ani.“ – Pascal Bruckner…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.