Hotelul N-aveti ce vedea aici PDF

Coperta Carte Hotelul N-aveti ce vedea aici

Iti doresti sa citesti cartea Hotelul N-aveti ce vedea aici publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Hotelul N-aveti ce vedea aici chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Hotelul N-aveti ce vedea aici

Daca vreti sa aveti parte de relaxare alaturi de o familie compusa din troli, oameni si harpii (cu un asortiment ocazional de vrajitoare, nimfe-de-balta si pitici-de-mlastina), atunci puneti-va cizmele de cauciuc si pasiti in cea mai secreta destinatie de vacanta a creaturilor magice, hotelul N-aveti ce vedea aici! Clientela exclusiva, deliciile bucatariei BIZARE si mai ales acel strop de MAGIE TROLEASCA va garanteaza un sejur flamboaiant! Fiindca in hotelul N-aveti ce vedea aici, CIUDAT se traduce prin NORMAL! Steven Buttler este un multipremiat scriitor pentru copii – dar si actor si gazda a emisiunii „”World Book Day’s The Biggest Book Show On Earth””. Atunci cand nu omoara tastatura unui laptop, cand nu face piruete pe vreo scena si cand nu declama replici pline de dramatism pe coloana sonora a vreunui film, Steven isi petrece timpul incercand sa zareasca scaincaieti prin gradina si sa prinda piscaprafi in borcan. Asa gaseste surse de inspiratie pentru spumoasele sale carti de aventuri, unele nominalizate pentru Premiul Amuzant Roald Dahl….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.