Horoscop 2018 PDF

Coperta Carte Horoscop 2018

Iti doresti sa citesti cartea Horoscop 2018 publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Horoscop 2018 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Horoscop 2018

Horoscop 2018Un an cu multe schimbari… in cautarea stabilitatii. Demascari, contestari, confruntari in arena sociala si politica. Planetele au misiunea astrologica de a redefini responsabilitatile tuturor. Anul 2018 va veni cu noi provocari astrale, dar si cu sprijinul oferit de planete pentru toti cei care doresc sa le asculte sfaturile si sa le urmeze imboldurile… cu chibzuinta. Cei prea grabiti vor fi mai temperati, cei prea prudenti vor fi indemnati sa aiba mai mult curaj, iar actiunile bine calculate vor avea o doza considerabila de neprevazut. Zilele vor avea o dinamica spectaculoasa, aducand oportunitati neasteptate, in profitul celor avizati. Prin analiza sa atenta a semnelor astrologice, Kim Rogers-Gallagher ofera tuturor sansa de a afla din timp care sunt momentele cele mai potrivite pentru a urmari un anumit scop, de natura personala, profesionala, financiara sau sentimentala. Descoperiti care este domeniul in care veti avea cele mai mari sanse sa va afirmati in acest an, aflati in ce directie va trebui sa va indreptati atentia cu preponderenta, explorati promisiunile pe care vi le fac in acest an astrele in fiecare luna si in fiecare zi, pentru a beneficia de intreaga oferta a acestei stiinte stravechi….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.