Hoinari prin anotimpuri: Vara. Carte de colorat PDF

  Hoinari prin anotimpuri: Vara. Carte de colorat - Rotraut Susanne Berner

  Iti doresti sa citesti cartea Hoinari prin anotimpuri: Vara. Carte de colorat scrisa de Rotraut Susanne Berner? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Hoinari prin anotimpuri: Vara. Carte de colorat chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Hoinari prin anotimpuri: Vara. Carte de colorat PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Hoinari prin anotimpuri: Vara. Carte de colorat

  Autoare si in acelasi timp ilustratoare a seriei Hoinari prin anotimpuri, Rotraut Susanne Berner a reinventat cartea clasica de colorat: pe paginile mari ale cartii, copiii isi pot colora personajele preferate din seria Hoinarilor.
   
  Fiecare personaj de colorat face parte dintr-o mica povestioara amuzanta.
   
  Cartea mai contine:
  – o papusa din hartie cu haine potrivite pentru a fi colorate si apoi decupate si asamblate,
  – jocuri,
  – un peisaj cu anotimpul ilustrat in carte,
  – o pagina in care copiii se pot desena pe ei in peisajul specific anotimpului ilustrat.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Hoinari prin anotimpuri: Vara. Carte de colorat este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.