Hipnotic PDF

  Coperta Carte Hipnotic

  Iti doresti sa citesti cartea Hipnotic scrisa de Val Butnaru si publicata de editura ARC? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Hipnotic chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Hipnotic

  La o conferinta internationala a istoricilor de la Bucuresti, se intalnesc doi barbati tineri. Primul – Profiri Alexandrovici Svidrigailov, este un renumit istoric din Sankt-Petersburg, impatimit de Napoleon. Si mai renumit va deveni peste douazeci de ani cand o va omori pe Marina, o studenta de care este indragostit si, indesandu-i corpul transat in doua valize, o va arunca in Fontanka. Cel de-al doilea – Inocentiu Mavrogheni (prenume dobandit in timpul anilor de sihastrie), e un istoric anonim din Chisinau, in schimb descendent (sau, poate un pretins descendent) al domnitorului Munteniei Nicolae Mavrogheni. Peste douazeci de ani, in urma unui compromis moral, Inocentiu va deveni Ministru al Educatiei intr-un guvern socialist. El mai are doi frati: unul e medic psihoterapeut, impatimit de hipnoza, celalalt – un declamator, angajat al Filarmonicii, dar si informator KGB care nu-si poate potoli zelul de turnator chiar si dupa ce dosarul lui a fost ars in curtea institutiei, el continuand sa-si depuna saptamanal delatiunile la casuta postala nr. 32. Sora lor vitrega, Hortensia, este o nimfomana si o piromana, dar si poeta care pretinde ca scrie romanul Hipnotic. Chiar daca nu se agreeaza, personajele sunt nevoite sa constate la un moment dat (fratii intrunindu-se, pe timp de pandemie, la doctor acasa, cu prilejul celor 40 de zile de la moartea tatalui lor) ca vietile lor se intercaleaza intr-un mod inexplicabil, misterios chiar, cu cea a lui Svidrigailov, iar destinele le sunt modelate de cele doua mari figuri istorice: imparatul corsican al Frantei si domnitorul fanariot al Tarii Romanesti….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Hipnotic este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.