Hiperintuitivii. 7 trasaturi ale emisferei drepte ce pot schimba viata persoanelor intuitiv-senzitive PDF

Coperta Carte Hiperintuitivii. 7 trasaturi ale emisferei drepte ce pot schimba viata persoanelor intuitiv-senzitive

Iti doresti sa citesti cartea Hiperintuitivii. 7 trasaturi ale emisferei drepte ce pot schimba viata persoanelor intuitiv-senzitive publicata de editura Act si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Hiperintuitivii. 7 trasaturi ale emisferei drepte ce pot schimba viata persoanelor intuitiv-senzitive chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Hiperintuitivii. 7 trasaturi ale emisferei drepte ce pot schimba viata persoanelor intuitiv-senzitive

Cartea scrisa de Heidi Sawyer va va oferi instrumentele vindecatoare necesare Persoanei Intuitiv-Senzitive: o voce pentru lumea dumneavoastra neauzita. De-a lungul vietii sale, autoarea a avut oportunitatea sa experimenteze multe extreme. Acestea au invatat-o complexitatea credintei omenesti, i-au revelat o tarie de caracter pe care nu a stiut niciodata ca o are si -au dezvaluit puterea calatoriei intuitive, redandu-i astfel pasiunea pentru viata. Paginile cartii Hiperintuitivii reprezinta ghidul dumneavoastra ca Persoana Intuitiv-Senzitiva: o extraordinara introspectie a sufletului. Va va oferi profunzimea pe care o cautati, raspunsurile care v-au scapat pana acum. Va va ajuta sa va vindecati si va va oferi calea pentru a va apropia de cei asemeni dumneavoastra.””si, cel mai important, ai curajul sa-ti urmezi inima si intuitia. Cumva, ele stiu deja ce vrei cu adevarat sa devii; orice altceva este secundar.”” – Steve Jobs Heidi Sawyer: Definitia din dictionar a credintei spune ca aceasta este „”o incredere deplina in cineva sau ceva sau o credinta puternica in Dumnezeu sau in doctrinele unei religii””. Credinta, asa cum o inteleg eu in contextul dezvoltarii personale profunde, are prea putin de-a face cu vreun set de doctrine sau valori, depinzand aproape total de nivelul de conectare interioara cu ceea ce reprezinta o credinta profunda in sinele tau. Aceasta este o credinta construita pe bazele ferme ale simtirii, increderii si detasarii. Experienta unei complicate interventii chirurgicale prin care a trecut, a invatat-o pe Heidi Sawyer ca intuitia este o credinta profunda, o incredere de neclintit in lumea interioara. in acea zi care putea fi ultima din viata sa, Heidi a invatat sa aprecieze faptul ca starea de exacerbare a ingrijorarii sau a multumirii, pe care o ofera natura intuitiva, nu trebuie sa ramana asa: dar poate fi pusa in perspectiva. Cu antrenament interior continuu, spune ea, intuitiv-senzitivitatea poate fi o binecuvantare….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.