Harti PDF

Coperta Carte Harti

Iti doresti sa citesti cartea Harti publicata de editura Black Button Books? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Harti chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Harti

„Sa scriu poezie a fost mereu ceva profund instinctual pentru mine, ceva ce fac atunci cand am chef, adesea foarte pe fuga, noaptea sau pe drum. Ciorne. Editorul meu interior are nevoie de multe divagatii pentru a lua o pauza. In ultimii 20 de ani, ca jurnalist si editor, am devenit un deadline uman, sarind de la un proiect la urmatorul. Poezia a fost o cale de a ma deconecta, o intoarcere la o paradigma mai profunda de gandire care nu imi transpune mintea intr-o activitate, ci intr-un spatiu. Am simtit mereu ca subconstientul cartografiaza lucrurile intr-un fel mult mai interesant decat ratiunea, decat trezia, si aceasta carte este incercarea mea de a ma lasa ghidat de acest principiu, de a vedea ce traieste – pentru mine – in posibilitatea unui poem. ” – John Freeman Despre autor: John Freeman este editorul antologiei Freeman’s si autorul a doua volume de nonfictiune: The Tyranny of E-mail si Cum sa citesti un romancier(Editura Vellant, 2015). De asemenea, este editorul a doua antologii care dezbat lipsa de egalitate: Tales of Two Cities si Tales of Two Americas. In toamna lui 2017, a fost publicat primul sau volum de poeme, Harti. Fostul editor Granta locuieste la New York, unde preda la The New School si la New York University. Este redactor-sef la Lit Hub si poemele sale au fost publicate in The New Yorker, Zyzzyva, The Paris Review si The Nation. Cartile sale sa au fost traduse in peste 20 de limbi In poemele sale, Freeman reuseste sa ofere un antidot pentru suferinta, haos si durere, iluminand cele mai solitare si intunecate locuri din fiecare dintre noi. Poemele sale sunt in sine o forma de terapie cognitiva pentru cititor. Los Ange Les Book Review Harti traseaza contururile odata invizibile ale lumii, de pe strazile Beirutului, ale Romei si ale Parisului, la Rio De Janeiro, Oslo, Sarajevo si ambele coaste ale Americii, sub compasul experientei, al apartenentei si al dezolarii, sub tusele razboiului, pierderii si ale iubirii, intre granitele unui trecut si posibili…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.