Harti, busole si GPS-uri PDF

Coperta Carte Harti, busole si GPS-uri

Iti doresti sa citesti cartea Harti, busole si GPS-uri publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Harti, busole si GPS-uri de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Harti, busole si GPS-uri

Aceasta carte cuprinde cinci parti distincte: utilizarea practica a hartii topografice, deplasarea si orientarea cu ajutorul unei harti si unei busole, GPS, orientarea fara busola si supravietuirea in padure, jocurile exercitiile si informatiile utile. Daca veti pune in practica toate cunostintele din carte, expresia s-a pierdut isi va pierde toate sensurile. Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.