Harta inimii PDF

Coperta Carte Harta inimii

Iti doresti sa citesti cartea Harta inimii publicata de editura Miron? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Harta inimii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Harta inimii

Dragoste si familie. Razboi si secrete. Tradare si sarvare. Susan Wiggs revine cu o poveste emotionanta, in cere reda atmosfera ce traverseaza timpul si oceanele, de pe tarmul Delaware si pina in teatrele de razboi din Franta, in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Camille Adams ramine vaduva in urma unei tragedii dar s-a impacat cu trecutul si a facut eforturi sa-si continue viata alaturi de fiica ei, Julie, o adolescenta complexata, in comunitatea linistita a unui orasel de pe litoral. Apoi, sosirea unui pachet misterios deschide usa secretelor de familie din trecut. Dupa ce descopera o poveste ascunsa, Camille nici nu banuieste ca va porni intr-o aventura care o va transforma complet. Camille, Julie si tatal Camillei se intorc in oraselul din Franta, unde el si-a petrecut tineretea. Aici amintiri neasteptate ii conduc inapoi, in zilele intunecate ale ceui de-al doilea razboi mondial. Henry isi descopera adevaratele radacini iar Camille se cufunda in traditia franceza. In peisajul splendid din Provence afla momente surprinzatoare din trecutul familiei si Provence le va furniza raspunsurile pe care le cautau. Camillei ii va oferi a doua sansa. In calatoria aceasta ea va descoperi inima unui barbat misterios, Finn, fost ofiter de marina, in prezent profesor la universitatea franceza, care reuseste sa reaprinda in ea o scinteie pe care o credea inabusita.””Exceptional, un roman tensional si plin de stralucire””New York Times…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.