Hansel si Gretel – adaptare dupa Fratii Grimm PDF

Coperta Carte Hansel si Gretel - adaptare dupa Fratii Grimm

Iti doresti sa citesti cartea Hansel si Gretel – adaptare dupa Fratii Grimm publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Hansel si Gretel – adaptare dupa Fratii Grimm chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Hansel si Gretel – adaptare dupa Fratii Grimm

Volumele din seria Carti mari pentru copii mici contin povesti adaptate nivelului de intelegere al copiilor de varsta prescolara si scolara mica. Ele sunt gandite, in primul rand, pentru a fi folosite ca materiale de lucru in clasa pregatitoare si reprezinta un suport extrem de util pentru caietele de lucru ale elevilor. Formatul urias si textul scris cu litere de-o schioapa permit rasfoirea si citirea lor cu voce tare in fata clasei, iar ilustratiile pline de viata sunt un excelent punct de plecare pentru activitatile de comunicare. Povestile alese ii vor incanta pe toti copiii si vor fi un prilej de bucurie la scoala, dar si acasa….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.