Hado si puterea sa vindecatoare PDF

  Coperta Carte Hado si puterea sa vindecatoare

  Iti doresti sa citesti cartea Hado si puterea sa vindecatoare scrisa de Toyoko Matsuzaki, Matsumi Blackwell si publicata de editura For You? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Hado si puterea sa vindecatoare chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Hado si puterea sa vindecatoare

  In spiritualitatea japoneza, Hado este energia fortei vitale si are proprietati vindecatoare si puteri transformatoare. Imediat ce devenim constienti de ea in viata cotidiana, energia Hado ne aduce schimbari benefice in spatiul fizic si in starea de bine. In Hado si puterea sa vindecatoare , maestra Toyoko Matsuzaki isi impartaseste experienta de vindecatoare prin Hado si ne invata cum sa accesam si sa folosim aceasta sursa unica de putere. Practicantii avansati de Hado pot sa vindece afectiuni fizice proprii si ale altora, sa-si deschida abilitatile de clarvedere si chiar sa primeasca mesaje de la cei plecati. Cu explicatii clare despre proprietatile Hado, cu lectii utile si un manual pentru formarea grupurilor de practica, cartea de fata te ajuta sa-ti descoperi potentialul Hado innascut. Invatand sa controlezi si sa directionezi Hado, poti sa schimbi esenta elementelor fizice si nonfizice si sa-ti imbunatatesti relatiile, mediul, sanatatea si capacitatea de a face fata dificultatilor. Hado si puterea sa vindecatoare este ghidul tau catre descoperirea numeroaselor beneficii ale acestei forme exceptionale de vindecare. „ Pentru ca sunt un simplu om, nu pot ajunge la toti cei care imi cer ajutorul. Speranta mea e ca aceasta carte sa inlocuiasca serviciile pe care pot sa le ofer personal, astfel incat oamenii sa foloseasca puterea Hado cand eu nu pot fi fizic alaturi de ei. O alta modalitate e sa te uiti la fotografia mea sau sa ma vizualizezi pentru a te conecta cu puterea mea Hado. Nu conteaza daca sunt in celalalt colt al lumii: puterea mea Hado va ajunge la tine! Am imprimat puterea mea Hado in aceasta carte. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutor, te rog s-o recitesti si te vei conecta cu mine, apoi vei gasi o rezolvare dupa ce primesti energia mea Hado .“ ( Toyoko Matsuzaki )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Hado si puterea sa vindecatoare este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.