Grupa de sange A si viata individuala PDF

Coperta Carte Grupa de sange A si viata individuala

Iti doresti sa citesti cartea Grupa de sange A si viata individuala publicata de editura Universitara? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Grupa de sange A si viata individuala chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Grupa de sange A si viata individuala

A sangvinii romani sunt persoane inteligente si sensibile, indragesc munca si viata in echipa, sunt tolerante si mai ales intelegatoare si cooperante. Daca romanii, care mai mult de jumatate au grupa de sange A, ar consuma mai putina carne sau alimente de origine animala, foarte bogate in grasimi saturate, sau s-ar limita la consumul lor doar respectand traditiile religioase, duminica, de Paste sau Craciun, ar fi mai sanatosi si nu ar mai detine locuri fruntase la decesele provocate de boli cardiovasculare si diabet….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.