Granita dintre lumi PDF

  Granita dintre lumi - Manuel Savu

  Iti doresti sa citesti cartea Granita dintre lumi scrisa de Manuel Savu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Granita dintre lumi chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Granita dintre lumi PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Granita dintre lumi

  Granita dintre lumi de Manuel Savu este un thriller psihologic-spiritual in care personajul principal, Nicole – o tanara savant cu o puternica afinitate pentru lumea spiritului, se trezeste fara voia ei in mijlocul unei conspiratii mondiale. Pedepsita de Univers – cum singura a concluzionat, dupa ce se plansese in repetate randuri de propria-i viata linistita si aparent banala, ea se confrunta brusc cu servicii secrete, asasini profesionisti, iubiri imposibile si o mare conspiratie care ii pune viata in pericol la fiecare pas si care ii forteaza limitele psihice aruncand-o intr-o noua paradigma in raport cu tot ceea ce credea ca stia despre lume si despre natura umana vazuta din perspectiva lumii sensibile, cu „nevazutul si nestiutul” – asa cum il numeste unul dintre cei care aveau sa-i schimbe iremediabil viata.
   
  Actiunea cartii urmareste conflictul sau interior – atat psihic, cat si cel spiritual, in contextul unei lupte crancene pentru supravietuire, trecutul familiei sale care o ajunge nemilos si complet neasteptat din urma si confruntarea cu iubiri imposibile, descatusate in cele mai halucinante situatii. Dilemele personajului sunt dileme existentiale si filozofice comune conditiei umane, dar care se nasc, cresc si se sedimenteaza in situatii exceptionale, pline de aventura, mister, si erotism.
   
  O naratiune in care extremele se intalnesc si fuzioneaza in cupluri: sexual-cerebral, corporal-spiritual, credincios-ateu, mistic-stiintific, moral-imoral, legitim-ilegitim. O carte in care binele si raul lupta in toate directiile, de la natura psihica pana la relatia constienta sau inconstienta cu divinitatea, o carte in care in repetate randuri subtextul devine mai important decat textul…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Granita dintre lumi este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.