Grammar for kids: the Verb PDF

Coperta Carte Grammar for kids: the Verb

Iti doresti sa citesti cartea Grammar for kids: the Verb publicata de editura Gama? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Grammar for kids: the Verb de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Grammar for kids: the Verb

Grammar for Kids este un manual de limba engleza pentru ciclul primar, redactat in doua volume. Primul volum trateaza alfabetul, substantivul, articolul nehotarat, pronumele, adjectivul, numeralul si prepozitiile, iar al doilea volum este dedicat verbului. Cele peste 150 de exercitii integreaza toate cele patru abilitati lingvistice esentiale: ascultare, vorbire, citire si scriere. Explicatiile sunt succinte si clare, ilustratiile – atragatoare pentru copil, iar activitatile – diverse: de la exercitii pana la jocuri, poezii si cantece. Manualul se poate folosi deopotriva de cadrele didactice, dar si de parinti, care se pot substitui profesorului si pot transforma „”lectiile”” intr-o joaca educativa….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.