Gramatica lui Dumnezeu PDF

Coperta Carte Gramatica lui Dumnezeu

Iti doresti sa citesti cartea Gramatica lui Dumnezeu publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Gramatica lui Dumnezeu chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Gramatica lui Dumnezeu

25 de povestiri comice, triste, melancolice sau tandre; De la autorul bestseller-ului italian Din toate bogatiile lumii; Scriere burlesca si patetica ce aminteste de Dino Buzzati sau Italo Calvino. Domnul Remo si cainele Boomerang se avanta intr-un „joc“ nou. Pasagerul Fifoni e obsedat de atacuri teroriste si ii ingrozeste pe insotitorii de zbor. Matusalemicul bunic Leone, aflat intr-un scaun cu rotile, pare condamnat la nemurire. Zeii manevreaza pe cai de neinteles vietile oamenilor. Iar „dintre zeii plasmuiti de oameni“, spunea un filosof antic, „cel mai generos e cel care din mai multe singuratati a facut o zi de fericire“.Stefano Benni a scris „cartea lumii“, circ al fericirii si mai ales al singuratatilor. Comicul infernal, grotescul si absurdul se intalnesc sub zodia imprevizibilului, cu eroi, sarlatani, divinitati antice si multe creaturi enigmatice, iar viata isi vede de frumusetile si de cruzimile ei. Domnul Remo si cainele Boomerang se avanta intr-un „joc“ nou. Pasagerul Fifoni e obsedat de atacuri teroriste si ii ingrozeste pe insotitorii de zbor. Matusalemicul bunic Leone, aflat intr-un scaun cu rotile, pare condamnat la nemurire. STEFANO BENNI s-a nascut pe 12 august 1947 la Bologna. Si-a inceput cariera de scriitor inca din tinerete si a scris toate genurile: publicistica, scenaristica, proza, poezie, dramaturgie. De-a lungul timpului a publicat numeroase volume de fi ctiune si a scris texte pentru televiziune si muzica. In Italia se numara printre cei mai cunoscuti si mai activi scriitori, cartile sale vanzandu-se in milioane de exemplare….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.