Gram, kilogram – E randul tau acum! PDF

  Coperta Carte Gram, kilogram - E randul tau acum!

  Iti doresti sa citesti cartea Gram, kilogram – E randul tau acum! scrisa de Ulrike Motschiunig, Gisela Durr si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Gram, kilogram – E randul tau acum! chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Gram, kilogram – E randul tau acum!

  Gram, kilogram – E randul tau acum! – o poveste captivanta prin care copiii pot invata si matematica. Se adreseaza tuturor copiilor de la gradinita pana la ciclul primar. In aceasta poveste fermecatoare, autoarea Ulrike Motschiunig, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori de povesti, foloseste personaje precum musca, vrabie, carabus pentru a face ca unitatile de masura pentru masa corpurilor sa fie clare si usor de retinut pentru copii. Gram, decagram, kilogram sunt adesea notiuni dificile si greu de retinut pentru copii. Dar, cand musca Rosa, care cantareste un gram, carabusul Nor-Carabus, care are un decagram, si vrabia Cip-Cip, care are 10 decagrame, organizeaza o competitie de sarit la trambulina, la care o invita si pe gainusa Cot-Codalina, care cantareste un kilogram, totul devine amuzant si educativ in acelasi timp. La finalul povestii va asteapta o surpriza. Cu ajutorul acestei povesti, copiii pot intelege si invata notiunile intr-un mod jucaus. Este o carte distractiva si educativa, plina de ilustratii frumoase!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Gram, kilogram – E randul tau acum! este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.