Gradinaritul bio pentru incepatori. Teorie si practica PDF

Coperta Carte Gradinaritul bio pentru incepatori. Teorie si practica

Iti doresti sa citesti cartea Gradinaritul bio pentru incepatori. Teorie si practica publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Gradinaritul bio pentru incepatori. Teorie si practica de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Gradinaritul bio pentru incepatori. Teorie si practica

Sa stii ce mananci: daca plantati propriile legume si pomi, atunci puteti fi siguri ca pe masa veti avea parte numai de ce este mai bun. Mai ales atunci cand alegeti calea bio – totul pe cale naturala, fara niciun produs chimic. Sunteti incepator in ale gradinaritului dupa principii biologice? In aceasta carte veti gas informatiile de baza, care va garanteaza succesul de la bun inceput. Marie-Luise Kreuter, „gradinarul bio al natiunii“ va va insoti de la primii pasi practici, pana in momentul recoltei bogate. Informatiile de baza: pregatirea solului, compostarea, aplicarea stratului vegetal protector, ingrasamintele organice, culturi mixte corecte, pregatirea spatiului pentru vietatile folositoare. Protejarea plantelor prin intermediul mijloacelor naturale – de la masuri de preventie cu ajutorul barierelor si al capcanelor, pana la substante pe baza de plante preparate chiar de dumneavoastra, precum decocturi, ceaiuri sau fierturi. Practica in orice tip de gradina: gradini de legume, gradinita pentru plante aromatice, gradina de greucte si flori – alaturi de sfaturi adunate de-a lungul experientei de decenii a autoare. Cele mai importante plante – cele mai bune soiuri….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.