Gradina inimii PDF

Coperta Carte Gradina inimii

Iti doresti sa citesti cartea Gradina inimii publicata de editura Ortodoxia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Gradina inimii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Gradina inimii

Fiecare inima trebuie sa fie o mica gradina, o gradina care sa fie mereu curatita de buruieni si in care sa creasca plante si flori minunate. O gradina nu este frumoasa atat prin ea insasi, cat prin bucuria pe care o aduce celor care o vad. Cuvintele lui Hristos sunt seminte aduse din Ceruri. Ele sunt semanate in lumea noastra si cresc acum peste tot unde este raspandit cuvantul Evangheliei ortodoxe. Viata fiecarui crestin ortodox este o mica gradina in care creste iubirea, bucuria, pacea, indelunga rabdare, blandetea, bunatatea si alte valori spirituale. Sfanta Imparateasa Alexandra Feodorovna…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.