Gradina cu rodii, Viziuni despre arborele vietii PDF

Coperta Carte Gradina cu rodii, Viziuni despre arborele vietii

Iti doresti sa citesti cartea Gradina cu rodii, Viziuni despre arborele vietii publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Gradina cu rodii, Viziuni despre arborele vietii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Gradina cu rodii, Viziuni despre arborele vietii

Considerata multa vreme cea mai buna introducere in studiul Cabalei, Gradina cu rodii este acum accesibila intr-o noua editie, imbogatita de observatiile semnate de Chic Cicero si Sandra Tabatha Cicero, discipoli ai celebrului autor. Textul lui Israel Regardie este si acum un manual practic, indispensabil pentru adeptii moderni ai magiei. Teoria si practica se intalnesc intr-o lucrare ampla, de referinta pentru initiati. Gradina cu rodii ne invata:- sa exploram diverse universuri ale Cabalei- sa urmam caile Intelepciunii- sa integram legile Cabalei in viata de zi cu zi- sa ne cream propria mantra pornind de la numerologia ebraica- sa deprindem un exercitiu de tip Pilonul Cetral pentru a activa diferite parti ale sufletului….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.