Gradina cu povesti de leac PDF

  Gradina cu povesti de leac - Monica Daniela Gaitanaru

  Iti doresti sa citesti cartea Gradina cu povesti de leac scrisa de Monica Daniela Gaitanaru? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Gradina cu povesti de leac chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Gradina cu povesti de leac PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Gradina cu povesti de leac

  Gradina cu povesti de leac. Povestite din inima adultilor si copiilor

  Povestile au capacitatea uimitoare de a gasi, dincolo de toate hatisurile mintii noastre, drumul tainic spre copilul interior lasat candva in urma. Acest copil inca asteapta ghemuit intr-un colt de suflet sa ne atingem maretia si sa devenim acei adulti suficient de puternici si de stabili care sa-l poata lua inapoi in inima lor, pentru a-i alina durerile, spaimele si neputintele, si care sa poata primi in schimb de la el toata creativitatea, bucuria, lejeritatea si seninatatea jocului, curiozitatea de a explora si miracolul libertatii pe care un copil sanatos sau insanatosit le poate aduce cu sine.

   
  Povestile mele sunt scrise din bucuria de a impartasi, purtand in ele seminte de zambet, de lacrimi, de duiosie, de mangaiere, de freamat, de solidaritate, de raze calde si murmur de inimi ce se deschid. Vi le ofer cu iubire si cu intentia de a va insoti prin adierea lor diafana in pasii pe care ii faceti inspre acel loc magic din interiorul vostru, care este izvorul oricarui nectar.
   
  Ilustratii de Mirela Nica si Andreea Maiastra Aron.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Gradina cu povesti de leac este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.