Gradina, cenusa PDF

Coperta Carte Gradina, cenusa

Iti doresti sa citesti cartea Gradina, cenusa publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Gradina, cenusa chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Gradina, cenusa

Povestit din perspectiva copilului Andi, romanul autobiografic Gradina, cenusa este o scufundare in apele memoriei, in care naratorul isi recompune copilaria ca din fragmentele unei oglinzi sfaramate: descoperirea faptului ca oamenii sunt muritori, misterul somnului, sexualitatea precoce, stradania de a intelege misterioasa figura a tatalui sau disparut care nu a incetat niciodata sa-l obsedeze. Forta acestui roman sta, dincolo de scriitura poetica, tulburatoare prin originalitate, in lucrurile nenumite, in amenintarea Holocaustului – omniprezenta dar inexplicabila pentru ca este dincolo de puterea de intelegere a copilului….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.