Gobbolino, pisoiul vrajitoarei PDF

  Coperta Carte Gobbolino, pisoiul vrajitoarei

  Iti doresti sa citesti cartea Gobbolino, pisoiul vrajitoarei scrisa de Ursula Moray Williams si publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Gobbolino, pisoiul vrajitoarei chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Gobbolino, pisoiul vrajitoarei

  Ce pisoi nefericit sunt! O, de ce m-am nascut pisoi de vrajitoare? Gobbolino nu poate fi confundat cu un pisoi de casa. Din mustati ii ies scantei si face tot felul de scamatorii. Dar tocmai asta nu-si doreste. El vrea doar sa stea ghemuit langa foc si sa-l scarpine copiii sub barbie. Asa ca porneste in cautarea unei familii normale. Cat de greu poate fi sa-si gaseasca un camin? O poveste clasica, adorata de generatii intregi, perfecta pentru lectura cu glas tare!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Gobbolino, pisoiul vrajitoarei este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.